Отворено писмо до Слави Трифонов и други, които ще се разпознаят

Привет Слави, ти или твоите сценаристи, които ти управляват страницата са си позволили да отправят заплахи. Да цитираме следното:

„Но ГЕРБ няма да получат време. Те са токсична партия, която трябва да изчезне от полето на българския политически живот.“

Може би 1 милион и повече граждани искат да знаят как точно ще изчезнат? Отрова във водата, или разстрели, или каква е идеята точно? По модела 44-та ли, когато избиват интелигенцията и аристокрацията и остават живи само най-простите лизачи, чието най-голямо наказание е да съществуват въобще, или как?

Между другото в коя друга държава някой си позволява да заплашва политически противници по такъв начин?

Ще ти кажа сега няколко неща. Едно време сме били на една сцена. Това е било през 90-те години, когато правеше концерти, бореше се срещу комунизма (или поне така изглеждаше). Имаше фенове. Даже автограф като те видеха хората щяха да искат.

Едно време ти имаше и хубаво шоу, където канеше известни хора, беше смешно, хората те гледаха. Пак ако те видеха щяха да ти искат автограф.

Повече от 10 години обаче като те пускаха по ефирната телевизия, не само че не съм те гледал, а веднага сменях канала ако те пуснат някъде. Шоуто ти се беше превърнало много рязко в токсична гадост, само плювни, и който те е гледал след това е трябвало с дни да се чисти. Между другото по това време спрях да гледам и тази телевизия – явно поради някаква причина започнаха политика на токсично въздействие върху хората пред малкия екран. Защо държаха токсичното шоу толкова време в ефир, трябва да дадат обяснение. Едно време тази телевизия също беше хубава.

А днес, дори не си най-популярния Слави в България. Знаеш ли защо – другия най-популярен Слави се е захванал с полезни за хората неща, с позитивни неща, не плюе по никой и си върши това, с което най-добре може да прави. Затова сега е номер 1 Слави в България. Не си ти.

А какво стана с теб в това време?

Какво се промени? От къде ти дойде тази злоба? Сценаристите ли? Защо превърна шоуто си в боклук? Къде ти избягаха добрите актьори и певици? Изпълняваш ли политически поръчки на мутри, гангстери, други престъпници ИТН (и така нататък)?
Кой сложи в програмата на ИТН приватизация на здравната система по катастрофалния модел на САЩ, където ако нямаш пари, целия ти живот може да се провали заради един обикновен грип или друго елементарно заболяване?

Сега ще ти дам няколко препоръки като доктор (а не като лекар).

Трябва да знаеш следното – етапите на завършването на жизнения път на съществата, които са попаднали в токсичното, е следния:
1. първо започва напълняване и погрозняване – това е първи признак, че единицата се опитва да „контролира“ над възможностите си, а тялото опитва да я предпази, като стратегически отблъсква всички около себе си
2. ако единицата не прекрати това, което прави, ще се появи хронично заболяване, което не се лекува с лекарства (здравето е в главата, а не в торби с лекарства, и инжекциони да ти бият всеки ден, полза няма да има)
3. ако единицата продължи в токсичното, хроничното заболяване ще доведе до тежко заболяване и
4. ако единицата въпреки това я кара по същия начин, тялото ще прекрати агонията на това същество, като ще се разяде отвътре чрез метастази, и ще се освободи съществото от токсичното, напускайки тялото. Разбира се с огромни физически мъки. Следва рециклиране и физически рестарт на съществото при необходимост

Ти на кой етап си? Само ти си знаеш. Имаш вероятно все още някакви шансове да си доживееш добре старините.

Пари имаш достатъчно, а дори и да си фалирал, това, което ще ти предложа не изисква много. Затова, ако ти се живее и искаш да се порадваш на живота, трябва да направиш следното – зарязваш всичко веднага и заминаваш в азиатските страни. Някъде, където ще те научат на мълчание и смирение. Където ще гледаш цветя високо в планината. Това ще ти прочисти съзнанието и ще може да се излекуваш от каквото ти е в главата. Ще може и да доживееш щастливи старини.

Ако не приемеш този съвет, 4-те етапа вече ги знаеш. Изборът си е твой.

Помисли си хубаво обаче – няма да ти трябва нито да ходиш където и да е с няколко джипа охрана (това защо го правиш изобщо? Смяташ ли, че което и да е правителство би ликвидирало шоумен, който ги плюе от сутрин до вечер, че да го превърне в мъченик? Или те е страх от истинските гангстери, които са врагове на правителството, и които те държат с нещо? Излез и разкажи цялата история, издай гангстерите, след това и те няма да могат да си позволят да те рекетират повече), няма да те е страх от нищо

и ще си свободен да си доизживееш щастливо докогато искаш. В противен случай, вместо да се радваш на цветята и планината с прочистено съзнание, ще трябва да ги гледаш от към корените след огромни страдания и вътрешно самоунищожение. И надали някой ще те помни с нещо хубаво при това положение. Това няма много смисъл, нали така?

С най-добри пожелания към теб и към другите, които ще се припознаят като замесени, и в подобно положение

Реклама
Публикувано в Анализ, Казуси. Leave a Comment »

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: