Как да увеличим приходите в бизнеса си чрез използване на корпоративно застраховане?

Автор: Диляна Стоянова

Възможността да печелим, както служители, така и доходи чрез интегриране на застрахователните услуги в нашия бизнес, се счита за сравнително иновативен подход, касаещ българските предприемачи.

Не е тайна, че хората в България имат ниска застрахователна култура. Факт е, че повечето хора и фирми сключват основно задължителните видове застраховки. Останалият минимален процент от тях, които се досещат за съществуването и на другите видове застраховки, са единствено тези, които вече са се опарили веднъж от липсата им в необходимия момент.

Цялостното корпоративно решение за управление на даден бизнес включва в себе си множество взаимосвързани компоненти. Важно място в стратегическото управление на компанията заема управлението на риска. При развитие на даден Бизнес се инвестира в определени ресурси – сгради, материали, инструменти, служители, транспорт и т.н. За управлението на един устойчив и печеливш бизнес се поемат ежедневно рискове, логично е тези рискове да бъдат застраховани. Точно както управлявате колата си, вие се нуждаете от сигурна застраховка, за да управлявате бизнеса си.
Мислейки за вашия бизнес и как той да бъде по-устойчив и печеливш, застрахователните компании предлагат индивидуални финансови консултации, както и постоянна информираност за промените в застрахователния пазар.
Как да инвестирате в застрахователен продукт, за да направите бизнеса си още по-печеливш, можете да разберете, като се свържете с нас:

Диляна Стоянова: d_stoyanova@bulstradlife.bg

Locations of visitors to this page
Tyxo.bg counter
Site Meter
Google Analytics Alternative
Clicky

Реклама
Публикувано в Анализ. Leave a Comment »

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: